Smashed Lemon

smashed lemon

Smashed Lemon is een jong en creatief modelabel met Nederlandse roots.

Smashed Lemon staat voor een modieuze, trendy en unieke levensstijl, voor mensen die van uitgaan, festivals en gezelligheid houden.

Deze levensstijl wordt weerspiegeld in de kleding van Smashed Lemon. Geïnspireerd door deze levensstijl, krijgt Smashed Lemon haar inspiratie van alles wat het leven te bieden heeft en het leven mooi maakt.

Liefde en licht, kleuren, dromen, muziek, bloemen, retro en vintage prints, maar ook humor kun je terug vinden in de kleding en accessoires van Smashed Lemon.

Twee keer per jaar heeft Smashed Lemon een nieuwe, frisse collectie passend bij het seizoen met onder andere kekke retroprints op kleurrijke stoffen die je laten stralen, mede door de mooie snit waardoor je er op je best uit ziet!

Smashed Lemon is een leuk concept dat is gemaakt uit liefde voor mode en de wens om ‘iets anders’ te creëren. Smashed Lemon biedt u een modieuze, lichte en kleurrijke collectie voor een betaalbare prijs.

Smashed Lemon is natuurlijk te koop bij CultCompany: Undesire heeft een groot deel van de collectie, maar ook zijn er enkele kledingstukken te verkrijgen bij Amerelia. Natuurlijk is de verzending gratis in beide shops en is ruilen of retourneren geen probleem!